Wij van MS Schippers hebben een ideaal en daar vertellen we graag over......

Nederland is de tweede landbouwexporteur ter wereld (85 miljard euro in 2016) en onze veehouderij loopt internationaal voorop als het gaat om kennisontwikkeling en innovatie. De veehouders, onze klanten, zijn een belangrijke schakel in de productie van voedingsmiddelen, zoals melk, vlees en eieren.

Een gezonde omgeving is cruciaal voor het welbevinden van de dieren, maar ook voor vermindering van het antibioticagebruik in de veehouderij. Dat is belangrijk voor zowel dier als mens, omdat antibiotica dan ook in de toekomst werkzaam zijn als we ze écht nodig hebben. En daar ligt ons ideaal...

Diergezondheid verbeteren

Wij helpen onze boeren het gebruik van antibiotica terug te dringen door diergezondheid (verder) te verbeteren. Dit doen we door het ontwikkelen en verkopen van vernieuwende producten, en door het trainen en coachen van onze klanten.

Resultaat: In Nederland neemt het gebruik van antibiotica enorm af; we zijn op de goede weg! Het buitenland volgt en dat gaat snel. Dat past ook in onze doelstelling om marktleider binnen Europa te zijn. Met de visie “Zonder Antibiotica” als centraal uitgangspunt, willen we binnen afzienbare tijd iedere Europese veehouder in staat stellen om direct zaken te doen met MS Schippers.

MS Schippers verovert de wereld

MS Schippers verovert de wereld: we groeien razendsnel en betrekken medio 2019 een hypermodern pand van 42.000 m2 in Hapert (10 minuten van Eindhoven en 20 minuten van Turnhout aan de A67). Een groot kenniscentrum maakt deel uit van dit complex.

Tegelijkertijd willen we een totaalleverancier voor de boer zijn en breiden we ons ' standaard assortiment' uit tot meer dan 100.000 producten.

Het resultaat is dat Schippers zich met 350+ medewerkers, 10000+ producten en 12+ kantoren steeds sterker positioneert in een internationale markt. De groei van de afgelopen jaren heeft ons doen realiseren dat de mogelijkheden ongekend zijn. We zijn ambitieuzer dan ooit en stellen alles in het werk om onze klanten nóg beter te laten boeren.

Collega's aan het woord

Divisiemanager Pluimvee EU

Thomas Mallens (30 jaar)

“Ik ben bij Schippers continu in ontwikkeling geweest en nu nog steeds!”

Bekijk
SEA-specialist

Susan Tops (27 jaar)

"Ik vind het super om mijn eigen verantwoordelijkheden te hebben binnen mijn specialisatie."

Bekijk
Commercieel Accountmanager

Cis Bierens (21 jaar)

“Het is een beetje mijn eigen winkel en ik ben nu zelf in de lead en dat is wel heel leuk!"

Bekijk
Bedrijfsleider Chemicaliën

Jos Vaes (51 jaar)

“Ik krijg heel veel vrijheid om mijn eigen ding te doen en mezelf te ontwikkelen”.

Bekijk