Over ons

Een sector in beweging!

Momenteel is er veel te doen rondom onze sector. Groei van de veestapel is geen optie meer voor boeren in Nederland en de wetgeving werkt lang niet altijd mee. Wat dat betekent? Kansen! Boeren zijn namelijk echte ondernemers en gaan optimaliseren; op een verantwoorde manier zoveel mogelijk rendement halen uit hun dieren. Innovatie wordt nog belangrijker. En laat dat nou precies zijn waar wij goed in zijn…

Daarbij lopen we in Nederland internationaal voorop. Met de inzichten uit de Nederlandse markt maken we echt het verschil in het buitenland. Ook daar liggen dus volop kansen voor jou!

Ons ideaal...

“Zonder antibiotica”, dat is waar wij ons sterk voor maken binnen de agrarische sector. Volgens ons is het creëren van een gezonde leefomgeving cruciaal voor het welbevinden van dieren en het terugdringen van antibioticagebruik. Dat is belangrijk voor zowel dier als mens, omdat antibiotica dan ook in de toekomst werkzaam zijn als we ze écht nodig hebben.

Hygiënemanagement is daarin dé sleutel en daar ligt dus ook echt onze focus. We ontwikkelen en verkopen vernieuwende producten op het gebied van hygiënemanagement. Daarnaast coachen we onze klanten in het gebruik van onze producten, maar zeker ook op hygiëne op zijn/haar bedrijf in het algemeen.

Het resultaat: Gezondere dieren, verantwoorde producten en een sterke afname van het antibioticagebruik in Nederland. Het buitenland volgt en dat gaat snel. Eigenlijk is het ook hartstikke logisch als je erover nadenkt, voorkomen is immers beter dan genezen!

The Schippers Group verovert de wereld

Inmiddels hebben we binnen The Schippers Group zo’n 500 werknemers en groeien we nog steeds snel. Midden 2021 betrekken we een gloednieuw hypermodern pand van 42.000 m2 in Hapert (10 minuten van Eindhoven en 20 minuten van Turnhout aan de A67). Een van de speerpunten daarbij is het realiseren van een groot kenniscentrum.

Naast onze focus op hygiëne willen we ook een totaalleverancier voor de boer zijn en breiden we ons “standaard assortiment” uit tot meer dan 100.000 (!) producten. We positioneren ons steeds sterker in een internationale markt. We zijn actief in meer dan 40 landen wereldwijd en hebben kantoren in 12 van deze landen. De groei van de afgelopen jaren heeft ons doen realiseren dat de mogelijkheden ongekend zijn. We zijn ambitieuzer dan ooit en stellen alles in het werk om onze klanten nóg beter te laten boeren.

Collega's aan het woord

HR Manager

Jasper Lauwers / 0497-551646

Divisiemanager Pluimvee EU

Thomas Mallens (33 jaar)

“Ik ben bij Schippers continu in ontwikkeling geweest en nu nog steeds!”

Bekijk
SEA-specialist

Susan Tops (30 jaar)

"Ik vind het super om mijn eigen verantwoordelijkheden te hebben binnen mijn specialisatie."

Bekijk
Commercieel Accountmanager

Cis Bierens (24 jaar)

“Het is een beetje mijn eigen winkel en ik ben nu zelf in de lead en dat is wel heel leuk!"

Bekijk