Thomas Mallens (33 jaar)

Bij Schippers word je uitgedaagd…

Bij Schippers word je uitgedaagd om ondernemend te zijn in je eigen vakgebied op zowel kennis- als commercieel niveau. Ik heb veel vrijheid om mezelf te ontwikkelen en diverse zaken tot uitvoering te brengen. Een groot voordeel is dat je door de platte organisatie die Schippers is, snel kunt schakelen en tot actie over kan gaan. Samen zijn we continu aan het verbeteren om de veehouders beter te laten presteren.

Verantwoordelijk voor…

Ik zelf ben verantwoordelijk voor de strategie, de visie en de inhoud van de dierdivisie Pluimvee binnen Europa. Ik ben veel bezig met nieuwe ontwikkelingen binnen mijn divisie en binnen het bedrijf en werk daarin dan ook veel samen met de afdeling R&D.

Ik stuur negen Commercieel Adviseurs aan in de buitendienst en werk uiteraard ook nauw samen met het commerciële binnendienst team om onze individuele en gezamenlijke doelen te bereiken.

Gestart als stagiaire…

Ik ben zo’n 7 jaar geleden bij Schippers gestart als stagiaire vanuit mijn opleiding aan de HAS. Ik heb toen stage gelopen op de locatie in Zwitserland. Na de afronding van mij studie ben ik gestart als productspecialist (NL), later kwam hier ook de rest van Europa bij. Vervolgens ben ik doorgestroomd naar de rol van Productmanager en nu ben ik inmiddels 2,5 jaar actief in de rol van Divisiemanager Pluimvee EU.

Ik ben nu inmiddels 7 jaar werkzaam bij Schippers en het mooiste is dat ik continu in ontwikkeling ben geweest en nu nog steeds!

Mijn doel nu is om het werkgebied nog verder uit te breiden zowel qua grootte (aantal landen), maar ook inhoudelijk. Ik wil dat we de belangrijkste speler worden op het gebied van preventie gezondheidszorg in de sector!

Divisiemanager Pluimvee EU

Thomas Mallens (33 jaar)

Meer vacatures

Senior systeembeheerder

Uitdaging gezocht?

ICT
Bekijk

Customer service medewerker

Bezorg jij onze klant een glimlach?

Binnendienst, Klantenservice
Bekijk

Weekendhulp – productiemedewerker

Kom jij ons team helpen in de weekenden?

Productie
Bekijk

Financieel Medewerker

Ben jij een gedreven financiële allrounder?

Administratief, Finance
Bekijk