Thomas Mallens (30 jaar)

Bij Schippers word je uitgedaagd…

Bij Schippers word je uitgedaagd om ondernemend te zijn in je eigen vakgebied op zowel kennis- als commercieel niveau. Ik heb veel vrijheid om mezelf te ontwikkelen en diverse zaken tot uitvoering te brengen. Een groot voordeel is dat je door de platte organisatie die Schippers is, snel kunt schakelen en tot actie over kan gaan. Samen zijn we continu aan het verbeteren om de veehouders beter te laten presteren.

Verantwoordelijk voor…

Ik zelf ben verantwoordelijk voor de strategie, de visie en de inhoud van de dierdivisie Pluimvee binnen Europa. Ik ben veel bezig met nieuwe ontwikkelingen binnen mijn divisie en binnen het bedrijf en werk daarin dan ook veel samen met de afdeling R&D.

Ik stuur negen Commercieel Adviseurs aan in de buitendienst en werk uiteraard ook nauw samen met het commerciële binnendienst team om onze individuele en gezamenlijke doelen te bereiken.

Gestart als stagiaire…

Ik ben zo’n 7 jaar geleden bij Schippers gestart als stagiaire vanuit mijn opleiding aan de HAS. Ik heb toen stage gelopen op de locatie in Zwitserland. Na de afronding van mij studie ben ik gestart als productspecialist (NL), later kwam hier ook de rest van Europa bij. Vervolgens ben ik doorgestroomd naar de rol van Productmanager en nu ben ik inmiddels 2,5 jaar actief in de rol van Divisiemanager Pluimvee EU.

Ik ben nu inmiddels 7 jaar werkzaam bij Schippers en het mooiste is dat ik continu in ontwikkeling ben geweest en nu nog steeds!

Mijn doel nu is om het werkgebied nog verder uit te breiden zowel qua grootte (aantal landen), maar ook inhoudelijk. Ik wil dat we de belangrijkste speler worden op het gebied van preventie gezondheidszorg in de sector!

Divisiemanager Pluimvee EU

Thomas Mallens (30 jaar)

Meer vacatures

Magazijnbeheerder

Een uitdagende en zelfstandige functie bij een van de bedrijven in de Schippers Groep!

Binnendienst, Logistiek
Bekijk

Stage DTP

Heb jij passie voor Design en DTP?

Marketing
Bekijk

Senior Brand Manager

Als Senior Brand Manager ben je verantwoordelijk voor de wereldwijde prestatie van de merken MS ...

Marketing
Bekijk

Marketeer

Marketing
Bekijk