Susan Tops (30 jaar)

Doorgegroeid naar SEA-specialist

Ik werk al bijna 12,5 jaar bij Schippers. Ik ben begonnen met een bijbaantje op de afdeling Marketing op de zaterdagen (en andere vrije uren). Daarna ben ik na mijn studie fulltime op de afdeling Marketing komen werken.

Ik heb toen meegewerkt aan de opbouw van de allereerste website van Schippers. Daarna ben ik doorgestroomd naar de rol van medewerker E-commerce en inmiddels ben ik de SEA-specialist van Schippers (Search Engine Advertising).

Ik vind het echt heel gaaf om de verantwoordelijkheid te hebben voor mijn eigen specialisatie. Het is klein begonnen, maar je ziet het groeien. Ik verbeter zelfs mijn eigen records!
Het is echt mijn kindje! Ik heb alle vrijheid om ermee te “spelen” en ik krijg veel verantwoordelijkheid hierin.

Collega’s

Ons E-commerce team bestaat inmiddels uit 5 collega’s en allemaal hebben we een eigen specialisatie binnen de E-commerce (zoals e-mailing, campagnes, SEO en webdevelopment). We hebben een gezamenlijk doel en dat is de online omzet optimaliseren. Dit doen we onder andere door zo goed mogelijk vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google, onze website zo klantvriendelijk mogelijk te maken, leuke acties te verzinnen voor onze klanten en onze klanten te voorzien van informatieve en promotionele e-mails. Samen dragen we zorg voor 10 websites in verschillende landen. Onderlinge wedstrijdjes horen er af en toe ook bij en dan kijken we wie de meeste online omzet heeft behaald met zijn/haar specialisatie.

Ik vind het echt fijn om mijn eigen verantwoordelijkheden te hebben binnen mijn specialisatie. Het is klein begonnen, maar je ziet het groeien. Ik verbeter mijn eigen records. Ik heb alle vrijheid om zelf aan de knoppen te draaien en ik krijg veel verantwoordelijkheden hierin. Op dit moment beheer ik het SEA stuk voor Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, UK en Denemarken en hiervoor ook veel contact met collega’s in het buitenland. Ik verwacht dat hier op korte termijn andere landen bij zullen komen. Het online stuk blijft in beweging waardoor er steeds nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voorbij komen.

 

Je wordt constant uitgedaagd bij Schippers…

Schippers is een flexibel en jong bedrijf, waar iedereen zich snel thuis voelt. We zijn continu in beweging en blijven groeien en ontwikkelen. Dat vind ik persoonlijk heel belangrijk omdat ik zelf ook wil blijven leren en ontwikkelen. Je wordt constant uitgedaagd.
Daarnaast spreekt het internationale karakter mij enorm aan en leer ik veel van de contacten met collega’s in buitenland

SEA-specialist

Susan Tops (30 jaar)

Meer vacatures

Medewerker Inkoop

Krijg je energie van de dynamiek binnen een inkoopafdeling?

Inkoop
Bekijk

Restaurantmedewerker

Sta jij graag in de keuken en ben je op zoek naar een toffe baan?

Facilities
Bekijk

Talent Manager

Matchmaker gezocht! Krijg jij energie van het herkennen, begeleiden en doorontwikkelingen van onze nieuwe talenten?

HR
Bekijk

HR Manager

Hét gezicht van The Schippers Group!

HR, Leidinggeven, Management
Bekijk