Cis Bierens (24 jaar)

Mijn eigen winkel…

Ik ben op 1 november 2016 gestart bij Schippers. Ik ben begonnen op de afdeling Customer Sales, waar ik voornamelijk te maken kreeg met inkomende lijnen van klanten.
Een paar maanden terug ben ik doorgestroomd naar de afdeling Accountmanagement Sales, waarbij ik voornamelijk uitgaand aan het bellen ben en ik mijn eigen klantenbestand heb. Dit is voor mij persoonlijk veel uitdagender. Op de eerste plaats omdat het verkopen lastiger is, maar ook omdat ik nu meer verantwoordelijkheid heb. Het is een beetje mijn eigen winkel en ik ben nu zelf in de lead en dat is wel heel leuk!

Elke dag ziet er anders uit en is onvoorspelbaar…

Ik maak voor mezelf een planning welke klanten ik die dag wil gaan bellen en bereid me hierop voor door te kijken naar wat er speelt bij de klanten om zo te kunnen inschatten hoe wij hierin kunnen ondersteunen. Daarnaast is het veelal opvolgen van afspraken met klanten en zaken afstemmen met de buitendienst voor verder vervolg. Ondanks deze planning ziet elke dag er anders uit en is deze vrij onvoorspelbaar, omdat je nooit van te voren weet met wie je precies te maken hebt en hoe de gesprekken gaan verlopen.

Het allerleukste van mijn job vind ik dat ik de klant vooruit help en hiervoor waardering terug krijg door een tevreden klant én werkgever.

De volgende stap is doorstromen naar een buitendienstfunctie…

Mijn volgende stap is doorstromen naar een buitendienst functie binnen de divisie Rundvee. Ik ben al een aantal keren mee geweest met een collega in de buitendienst en dat is echt super. Dan kan je nog meer de diepte in met de klant en hem dus nog beter van dienst zijn.
Maar eerst ervoor zorgen dat ik daar helemaal klaar voor ben door me verder te ontwikkelen op de binnendienst, ik heb nog veel te leren. We hebben veel interne trainingen en kennis- en kundecoaches in huis die ons hierin ondersteunen en daarnaast is het natuurlijk gewoon veel DOEN in de praktijk.

De organisatie Schippers is een fijne organisatie. Er zijn veel leuke en jonge collega’s, er worden leuke activiteiten georganiseerd (diverse personeelsfeesten van onze personeelsvereniging de Pigbrothers, voetbaltoernooien/wedstrijden etc. ). Daarnaast krijg je veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en verder door te groeien binnen de organisatie; De vraag is: “Hoe kunnen we Cis nog beter maken?”

Commercieel Accountmanager

Cis Bierens (24 jaar)

Meer vacatures

SERVICEMONTEUR – SUMMIT

Heb jij een passie voor techniek en wil jij een bijdrage leveren aan het verbeteren ...

Monteur, Technisch
Bekijk

Administratief medewerker Export

Heb jij administratieve ervaring en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Wellicht is ...

Administratief, Export
Bekijk

Productiemedewerker / Operator Plastifran

Flexibele hands-on collega gezocht!

Productie
Bekijk

Stagiair Chemie

Wil jij je eerste ervaringen op doen in een organisatie op het gebied van Chemie?

R&D
Bekijk