Cis Bierens (21 jaar)

Mijn eigen winkel…

Ik ben op 1 november 2016 gestart bij Schippers, dus ik werk er nog niet zo lang. Ik ben begonnen op de afdeling Customer Sales, waar ik voornamelijk te maken kreeg met inkomende lijnen van klanten.
Een paar maanden terug ben ik doorgestroomd naar de afdeling Accountmanagement Sales, waarbij ik voornamelijk uitgaand aan het bellen ben en ik mijn eigen klantenbestand heb. Dit is voor mij persoonlijk veel uitdagender. Op de eerste plaats omdat het verkopen lastiger is, maar ook omdat ik nu meer verantwoordelijkheid heb. Het is een beetje mijn eigen winkel en ik ben nu zelf in de lead en dat is wel heel leuk!

Elke dag ziet er anders uit en is onvoorspelbaar…

Ik maak voor mezelf een planning welke klanten ik die dag wil gaan bellen en bereid me hierop voor door te kijken naar wat er speelt bij de klanten om zo te kunnen inschatten hoe wij hierin kunnen ondersteunen. Daarnaast is het veelal opvolgen van afspraken met klanten en zaken afstemmen met de buitendienst voor verder vervolg. Ondanks deze planning ziet elke dag er anders uit en is deze vrij onvoorspelbaar, omdat je nooit van te voren weet met wie je precies te maken hebt en hoe de gesprekken gaan verlopen.

Het allerleukste van mijn job vind ik dat ik de klant vooruit help en hiervoor waardering terug krijg door een tevreden klant én werkgever.

De volgende stap is doorstromen naar een buitendienstfunctie…

Mijn volgende stap is doorstromen naar een buitendienst functie binnen de divisie Rundvee. Ik ben al een aantal keren mee geweest met een collega in de buitendienst en dat is echt super. Dan kan je nog meer de diepte in met de klant en hem dus nog beter van dienst zijn.
Maar eerst ervoor zorgen dat ik daar helemaal klaar voor ben door me verder te ontwikkelen op de binnendienst, ik heb nog veel te leren. We hebben veel interne trainingen en kennis- en kundecoaches in huis die ons hierin ondersteunen en daarnaast is het natuurlijk gewoon veel DOEN in de praktijk.

De organisatie Schippers is een fijne organisatie. Er zijn veel leuke en jonge collega’s, er worden leuke activiteiten georganiseerd (diverse personeelsfeesten van onze personeelsvereniging de Pigbrothers, voetbaltoernooien/wedstrijden etc. ). Daarnaast krijg je veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en verder door te groeien binnen de organisatie; De vraag is: “Hoe kunnen we Cis nog beter maken?”

Commercieel Accountmanager

Cis Bierens (21 jaar)

Meer vacatures

Planner / Inkoper

Inkoop, Logistiek, Productie
Bekijk

Schoonmaker (m/v)

Voor de vroege vogel die doordeweeks om 06:00 / 06:30 wil starten

Overig
Bekijk

Product Manager Hygiëne

Ben jij een expert op het gebied van Hygiëne?

R&D
Bekijk

Senior Graphic Designer

Wil jij écht impact maken in een organisatie vol internationale dynamiek?

Marketing
Bekijk